måndag 19 december 2011

TJA

Facineras så av alla barn som älskar att sjunga.. Brukar titta på youtube å lyssna på barn och har hittat den härligast lilla tjejen. Hon och hennes pappa sjunger ihop och de är så samspelta.. Detta blir mitt tredja studiebesök. Ålskar deras kroppsspråk och sitter verkligen bara och njuter när de sjunger. Kan så tydligt se glädjen i deras ögon. Underbart!!! Lyssna och njut!

1 kommentar:

  1. Här ser vi en liten flicka med sin pappa. De sitter i hemmets soffa och har under en längre tid övat på och sjunga och spela ihop. Det ligger så många klipp ute på dessa två å de har medverkat i olika program. Det ser ut som de brinner för musiken båda två och det är så härligt att se. Varför jag valde just detta musikklippet är fär att denna låt är en av mina favorilåtar. Efter att ha sett denna pappa med sin dotter på detta underbara sett så skall jag verkligen lägga ner mer krut på mitt eget gitarrspel. Jag har ju som tidigare setts en dotter som älskar å sjunga så vi skulle nog kunna göra mycket roligt ihop.

    När man lyssnar på detta så blir i alla fall jag väldigt förundrad över hur dotter kan texten så bra. Man hör att pappan väntar in dotter vi något ställe då hon kommer av sig litegrann. Detta sker bara vi något enstaka tillfälle dock. Dessutom så sjunger den lilla tjejen bra ju å håller tonerna hyfsat. Detta är glädje för mig.

    SvaraRadera